Nieuws

Nieuws van het zangkoor A.M.D.G.

Lijkt het u ook zo feestelijk, inspirerend en enthousiasmerend om in een groot koor de Nachtmis voor Kerstmis 2013 te verzorgen?

Die gelegenheis wordt u geboden door A.M.D.G. het kernkoor van A.M.D.G. nodigt zangers en zangeressen uit een projectkoor te vormen om eenmalig de H. Mis van Kerstmis 2013 op te luisteren. Stelt u het zich al voor? Een enthousiast voltallig koor, dat een prachtige mis ten gehore zal brengen onder de professionele leiding van Ben Holtkamp.

Hoewel Kerstmis nog maar net achter ons ligt, worden er achter de schermen van A.M.D.G. al plannen bedacht om een groot koor te formeren, dat als projectkoor gaat repeteren en toewerken naar een feestelijke uitvoering van de Heilige Nachtmis van Kerstmis 2013.

In de wandelgangen is dit idee al rondgesproken en warm ontvangen.

Enkele gastleden hebben zich dan ook al aangemeld. U kunt deelnemen aan dit bijzondere project. Heeft u vrienden, kennissen of familieleden die ook graag deze kand benutten om mee te doen, kom dan gezellig samen mee repeteren. Vanaf september gaan we repeteren op donderdagavond tot aan 25 december 2013.

A.M.D.G. nodigt u van harte uit om u als gastlid bij het projectkoor aan te melden!
Daarvoor kunt u zich vanaf heden, liefst zo spoedig mogelijk, telefoniosch of via email opgeven bij:

 

Naam Tel. nr. email adres
Mevr. Rina Balvers 0345 – 51 68 70 n.v.t.
Dhr. Bert Emmerik 0345 – 53 30 79 vanemmerik@ziggo.nl
Mevr. Antje van Uden van Leur 0345 – 57 45 90 antje.van.uden@gmail.com
Mevr. Truus Vermeulen 0345 – 51 48 95 stefan_en_truus@hotmail.com